Πήρε το τοπικό ντέρμπι ο ΑΟΚΚαλυμνιακος

Με buzzer beater του Νότη Κοτσάνη στις καθυστερήσεις η ομάδα μας Καλυμνιακός επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι του Α.Ο Βαθύ με 2-1 για την 4η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων και έφτασε έτσι τους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο Αλαχούζος  ήταν αυτός που έδωσε προβάδισμα στον Καλυμνιακό νωρίς στο ματς με το Βαθύ παρόλο που έπαιζε με δέκα ποδοσφαιριστές απ’ το 80’ λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γκούλα, να φτάνει στην ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μουσσά στο 87’.

Παρόλο την ισοφάριση οι γηπεδούχοι έψαξαν στα τελευταία λεπτά το γκολ και αυτό ήρθε από τον Κοτσάνη με πλασέ μέσα απ’ την περιοχή να γράφει το 2-1 χαρίζοντας το “τρίποντο” στην ομάδα μας.

Δυναμική η παρουσία του κόσμου για άλλη μια φορά στις εξέδρες του δημοτικού σταδίου, η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε ότι μέρος των χρημάτων θα δοθούν στην οικογένεια του δικου μας Εφραίμ. Επίσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Παναγιώτη Κατερη ενός ανθρώπου που έδωσε πάρα πολλά πράγματα στον Καλυμνιακο και γενικά στον αθλητισμό του νησιού μας.

Διαιτησία

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σιμίδης με βοηθούς τους Ωραιόπουλο και Αλέκο.

Οι συνθέσεις

Καλυμνιακός: Γιακούμαρος, Κοτσάνης, Κανέλλης, Βαβουλής (72’ Σαγρές Αρ.), Κακκιάς (72’ Χουρδάς Σ.), Λελέκης, Παπαδόπουλος, Χουρδάς Δ., Τσούπι (60’ Χατζηδάκης Σ.), Κοκκινίδης (40’ Σάντος), Αλαχούζος.

Α.Ο Βαθύ: Μελάς, Βρουβής, Γκουλάς, Φράγκος, Ζαχαρίου (70’ Καρδούλιας), Καμπούρης Μαν. (70’ Κουλούρης), Μουσσάς, Βεζυρόπουλος, Μεϊμάρης (90’ Ασπράς), Φραζής (55’ Καμπούρης Μ.), Καμπουράκης.