” Ο ΑΟΚ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ‘ΔΩΡΟ’ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2023-2024″

Μετά από ώριμη σκέψη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδος μας ΑΟΚ Καλυμνιακος θέλουμε να προσφέρουμε ένα γενικό κάλεσμα στους γονείς της τοπικής κοινωνίας μας να γίνουν αρωγοί στο νεο μας πλάνο και όραμα για την ακόμα μεγαλύτερη καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδες στο ακριτικο νησι μας!
Αποφασίστηκε η δωρεάν συμμετοχή στα τμήματα υποδομής για ηλικίες 4 έως 16 ετών για την περίοδο 2023-2024.
Το διοικητικό συμβούλιο αναλογίζομενο την ξαφνικη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων στις ακαδημίες την σεζον 2022-2023, τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην ανακατασκευή του δημοτικού σταδίου και μη έχοντας ακριβή ημερομηνία παραδοσης του, θέτει σε λειτουργία το πλάνο για δωρεάν συμμετοχή των παίδων στα τμήματα υποδομής του ιστορικού μας συλλόγου.
Είναι μια ελάχιστη κίνηση από πλευράς μας για να ανταποδωσουμε την στήριξης για ολα αυτα τα χρονια, αλλα και να δωσουμε την διεξοδο του αθλητισμου σε όλο και περισσότερα παιδιά για την διαμόρφωση ισχυρών και ισσοροπημενων προσωπικότητων.
Σε αυτήν την προσπάθεια προσδοκούμε ότι θα έχουμε δίπλα μας τους γονεις για την υλοποίηση αυτού του οράματος.
Ραντεβού λοιπόν στο γηπεδο….στο νεο μας γηπεδο!!εγγραφες κ πληροφοριες στα τηλεφωνα 6945772920 Γιαννιτσης Ιωαννης κ 6988587412 Γιαννικουρης Γιαννης