ΞΑΝΑΕΛΑΜΨΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ιστορικό φιλικό μεταξύ του Καλυμνιακού και των Αστέρων της Εθνικής Ελλάδος που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Καλύμνου. Πάνω από 1500 φίλαθλοι γέμισαν το στάδιο, δημιουργώντας μια πολλή όμορφη και γιορτινή ατμόσφαιρα, και υποδέχθηκαν με θέρμη τους Αστέρες της Εθνικής.

Ικανοποιημένοι έμειναν οι διοργανωτές, καθώς ο κόσμος με την προσέλευση του αγκάλιασε αυτή τη κίνηση της ομάδας του νησιού, τον Καλυμνιακό, που τους έδωσε την δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά τέτοιες μεγάλες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες. Ιδιαίτερη χαρά έδωσε στους διοργανωτές ο μεγάλος αριθμός μικρών παιδιών που παρεβρέθηκαν στο γήπεδο, διότι ένας από τους στόχους της νέας διοίκησης είναι η επιστροφή των παιδιών στον αθλητισμό.

Η διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας των Αστέρων της Εθνικής που ταξίδεψαν στο ακριτικό νησί της Καλύμνου και βοήθησαν στην διεξαγωγή αυτού του σπουδαίου φιλικού. Όπως επίσης και την κοινωνία της Καλύμνου που στήριξε αυτή τη προσπάθεια, καθώς ‘’διψάει’’ για τέτοιες διοργανώσεις. Και τέλος τους χορηγούς, το μεγαλύτερο μέρος τους ήταν τοπικές επιχειρήσεις, που με την συνδρομή τους έδωσαν την δυνατότητα να διεξαχθεί ομαλά και με επιτυχία αυτό το σπουδαίο γεγονός. Ιδιαίτερη μνεία για την Ναυτιλιακή Εταιρεία Minerva Marine που αποτελεί τον μέγα χορηγό και υποστηρικτή της ομάδας του Καλυμνιακού.

Για την ιστορία, οι Αστέρες της Εθνικής επικράτησαν με 4-1, με σκορερ τους Λάμπρο Χούτο (2), Κώστα Κατσουράνη και Λούκα Γιόρκα. Για τον Καλυμνιακό το γκολ πέτυχε ο Πασχάλης Τσαγκάρης.