Η ομάδα μας… Κοντά στους νέους μαζί με τους παλιούς…..

Ο Α.Ο.Κ. «Καλυμνιακός», ανακοίνωσε πως αναθέτει τα καθήκοντα του «Γενικού Αρχηγού» της ομάδας σε έναν «παλαίμαχο» ποδοσφαιριστή, τον Γιάννη Βρεττό, γνώστη των αναγκών της ομάδας και ικανό να υπηρετήσει τους στόχους που έθεσε το σωματείο στην νέα του περίοδο.

 

Η πρακτική και οι ενέργειες της νέας διοίκησης του «Καλυμνιακού», δείχνουν την πρόθεση να καταλάβει ξανά ο  ιστορικός σύλλογος της Καλύμνου,  που έγινε πλέον   50 χρονών, την θέση που αξίζει στα ποδοσφαιρικά πράγματα της περιοχής και να αποκαταστήσει την φήμη του. Οι επιλογές της Διοίκησης, τόσο  για τις μεταγραφές που έχει ήδη κάνει, όσο και για την ανάθεση του Γενικού Αρχηγού στον Γιάννη Βρεττό, αποτελούν απόδειξη, πως ο «Καλυμνιακός» στοχεύει πλέον σε μεγάλες διακρίσεις στο μέλλον.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της Διοίκησης της Ομάδας:

«Ο Α.Ο.Κ. Καλυμνιακός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι καθήκοντα γενικού αρχηγού αναλαμβάνει ο Γιάννης Βρεττός. Ένας ποδοσφαιριστής που τίμησε όσο λίγοι τη φανέλα του Καλυμνιακού και θα συνεχίσει να προσφέρει από άλλο πόστο στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε. Το Δ.Σ. του Καλυμνιακού του εύχεται καλή επιτυχία».