ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ ΚΑΙ MINERVA MARINE

Την έναρξη της συνεργασίας τους ανακοίνωσαν και επίσημα από κοινού η διοίκηση του Α.Ο.Κ. Καλυμνιακός και η ναυτιλιακή εταιρεία Minerva Marine.

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που έλαβε χώρο στα Θέρμα Καλύμνου το Σάββατο 3 Αυγούστου, με παρουσία του πλοιοκτήτη κ. Αντρέα Μαρτίνου και πλήθος προϊσταμένων των τμημάτων της εταιρείας, για να τιμήσουν τους Καλύμνιους εργαζομένους της Minerva Marine, ο πρόεδρος του Καλυμνιακού κ. Μαργαρίτης και ο πλοιοκτήτης κ. Μαρτίνος ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας και την παρουσίαση της νέας εμφάνισης της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020.

H Minerva Marine μέσω της διοργάνωσης της εκδήλωσης για τρίτη συνεχή χρονιά, μια εκδήλωση που τείνει να γίνει παράδοση, αποδεικνύει το σεβασμό και την εκτίμηση που τρέφει προς τους πολυάριθμους Καλύμνιους Ναυτικούς που εργάζονται για τα συμφέροντα της εταιρείας.

Η διοίκηση του Καλυμνιακού με τη σειρά της, αναγνωρίζοντας την προσφορά της ναυτιλιακής Εταιρείας στην Κάλυμνο, προσέφερε αναμνηστικά σε όλους τους επικεφαλείς τμημάτων που παρευρέθηκαν σε αυτήν την ξεχωριστή εκδήλωση.

Σύσσωμος ο Καλυμνιακός ευχαριστεί την Minerva Marine για την υποστήριξή της και την εμπιστοσύνη που έδειξε στην νέα διοίκηση σε αυτό το σημαντικό σταυροδρόμι της ιστορίας του συλλόγου.