ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΑΓΟΡΑ

Κύριοι είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που Αγαπάει το ποδόσφαιρο και τον Καλυμνιακό μας. Αφιερώνουμε καθημερινά χρόνο από τις δουλειές μας και τα μαθήματα τους οι ποδοσφαιριστές για να έρθει η Κυριακή να πάμε να παίξουμε τον αγώνα.

Όμως φαίνεται ότι ορισμένοι ενοχλούνται από αυτήν την προσπάθεια που κάνουμε Και αυτό φαίνεται μέρα μέρα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Λέρου με την ΑΕ Λέρου όπου δεν μας δόθηκε ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ και υπήρχαν σωρεία φάσεων εις βάρος μας. Εκεί είπαμε να μην βγάλουμε ανακοίνωση θέλοντας να μη δημιουργήσουμε εντυπώσεις (Όπως έκανε η ομάδα της ΑΕ Λέρου την πρώτη αγωνιστική σε νικηφόρο ματς για αυτούς!!!).

Σήμερα πάλι στην Κέφαλο στο παιχνίδι με τον Νικαγόρα ζήσαμε μια από τα ίδια κύριοι, με κραυγαλέο γεγονός το επιθετικό φαουλ που έγινε στο 2-1 των γηπεδούχων και το διαιτητή να αφήνει τους παίκτες του Νικαγόρα ατιμώρητους σε πολλά αντιαθλητικά μαρκαρίσματα εκνευρίζοντας τους ποδοσφαιριστές μας.

Αφήστε μας επιτέλους να χαρούμε αυτό που κάνουμε με πάθος σε αυτήν την νέα εποχή για την ομάδα μας και μην μας βάζετε σε μπελάδες!