“Τρίποντο” για το Νικαγόρα

Τους 9 βαθμούς έφτασε ο Νικαγόρας στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων αφού επικράτησε με 3-1 του Καλυμνιακού για την 5η αγωνιστική. Μπίλλης Γ., Μπίλλης Ι. και Πέρος τα γκολ της ομάδας του Μιχάλη Μπίλλη ενώ για τον Καλυμνιακό είχε ισοφαρίσει ο Κάννης.

Εικόνα

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο μέρος αφού και οι δύο ομάδες έδειχναν να προσέχουν αρκετά τις αμυντικές του γραμμές και οι φάσεις ήταν λίγες μπροστά στις δύο εστίες με τον Καλυμνιακό να προσπαθεί κυρίως απ’ τα πλάγια να απειλήσει τον Πέρο και το Νικαγόρα από στημένες φάσεις.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Γιάννης Μπίλλης ήταν αυτός που έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 1-0 στο 50’ και ουσιαστικά άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού αφού οι φιλοξενούμενοι ανοίχτηκαν άμεσα για να ψάξουν την ισοφάριση και τα κατάφεραν στο 58’ με τον Κάννη.

Όσο περνούσε η ώρα το παιχνίδι γινόταν πιο σκληρό με αρκετά φάουλ και απ’ τις δύο πλευρές και τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα στο 82’ με τον Αντώνη Πέρο, φάση στην οποία διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ οι ποδοσφαιριστές του Καλυμνιακού.

Η ομάδα του Γιάννη Χατζησμάλη ανέβασε τις γραμμές της για να φτάσει στην ισοφάριση με το Νικαγόρα να βρίσκει χώρους και τον Μπίλλη Ι. να διαμορφώνει στο 90’ το τελικό 3-1.

Ο κορυφαίος

Σε μια κακή ημέρα επιθετικά για τον Καλυμνιακό ο Σταμάτης Κάννης ήταν ότι πιο αξιόλογο είχαν να δείξουν οι φιλοξενούμενοι. Μάλιστα ήταν αυτός που έφερε και το παιχνίδι στα ίσια στο 58.

Στο ύψος του

Ο Μανώλης Κοκκαλάκης όσο περνούν τα παιχνίδια δείχνει να πατάει καλύτερα και πηγαίνει πρώτος σε όλες τις μπάλες.

Διαιτησία

Παράπονα για την φάση του 2-1 έχουν οι φιλοξενούμενοι που διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ. Χωρίς πρόβλημα οι Πατσιαούρας και Δημόπουλος.

Οι συνθέσεις

Νικαγόρας: Πέρος, Δρόσος, Κορκής, Ζερβός Μ., Κοκκαλάκης, Παπαβασιλείου, Στρατής, Σκευοφύλαξ (76’ Αντωνούρης), Μπίλλης Γ. (90’ Σεβαστάκης), Μπίλλης Ι. (92’ Κορδιστός), Ζερβός Ν. (72’ Πέρος Α.)

Καλυμνιακός: Έλληνας, Κοτσάνης, Χατζηδάκης, Καμπούρης, Φράγκος, Κούρος (62’ Έλληνας), Κάννης, Μαγκούλιας, Κοκκινίδης, Κλειδαράς, Αλαχούζος (76’ Προίκας)

Πηγή: www.giafkasports.gr