«Τρίποντο» για τον Καλυμνιακό

Τη νίκη με 3-0 πανηγύρισε ο Καλυμνιακός απέναντι στον Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω για την 13η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων. Οι γηπεδούχοι (αγωνίστηκαν στο Ζηπάρι λόγω τιμωρίας της έδρας) δημιούργησαν αρκετές φάσεις και κατάφεραν να σκοράρουν με τους Κλειδαρά, Μούστο και Κάννη. Το ματς διακόπηκε για δέκα λεπτά στο πρώτο ημίχρονο αφού λόγω διακοπή ρεύματος δεν υπήρχε φωτισμός στους πυλώνες του γηπέδου.

Εικόνα

Το ματς ήταν ιδιαίτερα ανοιχτό με τις δύο ομάδες να δημιουργούν φάσεις για να σκοράρουν με το «καλημέρα». Ο Όμιλος έφτασε κοντά στο γκολ με τον Χατζηβασιλείου, ο Καλυμνιακός προειδοποίησε με τους πάντα επικίνδυνους Κάννη και Κλειδαρά και στο 12’ πήρε προβάδισμα με το δυνατό σουτ του Κλειδαρά να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.

Σε ένα γρήγορο ρυθμό κύλησε και το υπόλοιπο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να έχουν σπουδαίες φάσεις με τους Κάννη και Κλειδαρά για να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ αλλά να μην τα καταφέρνουν με το ημίχρονο να λήγει με 1-0 αφού και απ’ την άλλη πλευρά ο Αξιώτης όποτε χρειάστηκε κράτησε το μηδέν με τις αποκρούσεις του.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός δεν ήταν το ίδιο καλός λόγω και της δυνατής βροχής ωστόσο στο 55’ ο Καλυμνιακός πέτυχε και δεύτερο γκολ με παράλληλη πάσα του Κάννη και προβολή του Μούστου για να έρθει ο Κάννης δέκα λεπτά αργότερα να σημειώσει και αυτός γκολ με την σειρά του κάνοντας το 3-0 για την ομάδα του που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο κορυφαίος

Ο Σταμάτης Κάννης δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω και μαζί με τον Κλειδαρά απείλησαν πολλές φορές την αντίπαλη εστία.

Διαιτησία

Χωρίς πρόβλημα οι Γιαμούζης, Καραμούτας και Ντόκος.

Οι συνθέσεις

Καλυμνιακός: Αξιώτης, Μαγκούλιας, Χατζημηνάς (75’ Πατάκος), Κάκιας (60’ Κούρος), Χατζηδάκης (56’ Κουτσουράης), Τσαγκάρης, Κάννης, Τηλιακός, Μούστος (71’ Έλληνας), Κλειδαράς, Πάνος.

Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω: Γιακαλόγλου, Περής (71’ Χατζηχριστοφής), Χαραπάς, Ντεντάι, Μπασιλάρης, Ζένελι (56’ Χατζηνικολάου), Λάντζιος, Χατζηβασιλείου (65’ Λαουμζής), Κότζα (75’ Αντωνακούδης), Χατζηδημήτρης.