Το γκολ του Γιώργου Κλειδαρά ψηφίστηκε ως το κορυφαίο της χρονιάς.

Το γκολ του Γιώργου Κλειδαρά απέναντι στον Ξάνθο Πάτμου ψηφίστηκε απ’ τους αναγνώστες του giafkasports.gr ως το κορυφαίο της χρονιάς. Στην 2η θέση το γκολ της Πάλη απέναντι στον Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω και στην 3η θέση το γκολ της Σιούλα απέναντι στον Φιλίνο.

Ήταν μια πραγματικά μεγάλη μάχη για την πρώτη και την δεύτερη θέση αφού ψήφισαν πάνω από 3500 άτομα και η τελική διαφορά ήταν 33 ψήφοι.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μπήκαν στον κόπο να δουν τα γκολ και να επιλέξουν το δικό τους καλύτερο. Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Γιώργο Κλειδαρά μετά την ανάδειξη του γκολ του ως κορυφαίο και έκανε δηλώσεις στο giafkasports.gr.

Αναλυτικά τα όσα μας είπε:

“Κατ’ αρχήν θέλω να ευχαριστήσω μέσα απ’ την καρδιά μου τον κόσμο που με ψήφισε και με στήριξε σε αυτόν τον διαγωνισμό απ’ το εξωτερικό και την Ελλάδα γι’ αυτήν την διάκριση. Το καθαρό μυαλό εκείνη την στιγμή και η εμπειρία μου με έκανε να βάλω ένα ωραίο γκολ που ευτύχησε να διακριθεί και να αναδειχθεί πρώτο για την φετινή χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Πίτση που είναι δίπλα σε όλες τις ομάδες χωρίς διακρίσεις και μας χαρίζει διαγωνισμούς και την αθλητική μας ενημέρωση. Τέλος θα σταθώ στην αγαπημένη μου ομάδα τον Καλυμνιακό. Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στον πρόεδρο Θανάση Μαργαρίτη και σε όλο το συμβούλιο που μας παρέχουν τα πάντα σε όλους τους τομείς, τον προπονητή μου και παλιό μου συμπαίκτη Γιάννη Χατζησμάλη για τον χρόνο που βρίσκεται μαζί μας και όλα αυτά που μας διδάσκει και φυσικά τους συμπαίκτες μου και αγωνιστές του γηπέδου. Συγχαρητήρια στις ομάδες του Α.Ο Πυλίου και της Αναγέννησης Ασφενδιού που αναδείχθηκαν” πρωταθλήτριες”.