Τέλος μιας δημιουργικής χρονιάς για τον Α.Ο.Κ. Καλυμνιακό

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της Ε.Π.Ο. και ΕΠΣ Δωδεκανήσου για την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων της, η αγωνιστική χρονιά και για τον Α.Ο.Κ. Καλυμνιακό αντρικό και ακαδημίες έλαβε πρόωρα τέλος.

Την χρονιά αυτή ο Α.Ο.Κ. Καλυμνιακός  μετά από ένα άσχημο ξεκίνημα κατάφερε με μια αντεπίθεση και ένα σερί 6 συνεχόμενων νικών να αναρριχηθεί στην 2η θέση.

Πολλά συγχαρητήρια στον παίκτη μας Γιώργου Κλειδαρά για το βραβείο του ωραιότερου γκολ της χρονιάς αυτής.

Αξίζει να θυμηθούμε την μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, να φιλοξενήσουμε στο γήπεδο μας τους αστέρες της Εθνικής Ελλάδας. Οι κάτοικοι του νησιού μας μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά  παίκτες όπως ο Καραγκούνης , Μπασινας , Κατσουράνης, Χουτος, Σπυρόπουλος και πολύ άλλοι σε ένα φιλικό αγώνα με τους παίκτες του Καλυμνιακού. 

Μέρος των εσόδων διατέθηκε  για την αγορά  αθλητικού υλικού το οποίο μοιράστηκε σε όλα τα δημοτικά σχολειά του νησιού μας, δίνοντας χαρά και προβάλλοντας την θετική πλευρά ενός Αθλητικού Σωματίου.

Επίσης μετά από πολλά χρονιά φτιάξαμε ξανά τμήματα υποδομών, σε Πόθια και Βαθύ. Τα αποδυτήρια και τα γήπεδα γέμισαν ξανά από τους μικρούς μας φίλους και αυριανούς παίκτες της ομάδας μας. 

Τα θετικά μηνύματα όλων σας και η τεράστια ανταπόκριση σας έγιναν για εμάς   δύναμη για ένα ακόμα πιο δυνατό ξεκίνημα την νέα χρονιά.

Ακολουθώντας πιστά της οδηγίες και τα νέα μετρά του Εθνικού Οργανισμού Δημοσιάς Υγείας θα οργανώσουμε τα τμήματα μας.

Ευχαριστούμε τους παίκτες της ομάδας μας, τους μικρούς φίλους των ακαδημιών μας, τους γονείς και όλους εσάς που πιστέψατε και στηρίξατε την ομάδα του νησιού μας, τον Α.Ο.Κ.ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟ.