Συγχαρητήρια στην ομάδα της Λέρου, και μπράβο στον δήμαρχο της Λέρου για την βοήθεια που πρόσφερε στην ομάδα.

Με μεγάλη μας χαρά δεχτήκαμε την πρόσκληση να παραβρεθούμε στην φιέστα για την στέψη του πρωταθλητή, που έλαβε μέρος από τα χέρια του μεγάλου Γιώργου Καραγκούνη. Στο Γιώργο δεν είναι τυχαίο το παρατσούκλι τυπαρα,  είναι εξαιρετικό παιδί και άνθρωποι της διοικήσεις συζήτησαν για αρκετή ώρα μαζί του. Συζήτησαν πολλά πράγματα, αλλά και πάνω στο πως θα μπορέσουμε να οργανώσουμε ένα φιλικό με την εθνική μας ομάδα. Δεν κρύβουν την ικανοποίηση τους οι άνθρωποι της διοίκησης της ομάδας μας από της απαντήσεις που πήραν.

Το μόνο μελανό σημείο της συζητήσεις που έφερε τους διοικούντες σε δύσκολη θέση ήταν όταν ο καραγκούνης ρώτησε για την κατάσταση του γηπέδου. Τι θα μπορούσαν να του πουν; του εγγυήθηκαν ότι θα κάνουν ότι μπορούν για να βελτιώσουν κάποιες φθορές που υπάρχουν στον τάπητα μπροστά από τα τέρματα.

Άλλα το κακό δεν είχε έρθει ακόμα. Λίγο πριν την στέψη βγαίνει ο δήμαρχος της Λέρου κύριος Κολιας και ανακοινώνει την έγκριση κοντυλιού από την γενική γραμματέα αθλητισμού του ποσού των 500,000 ευρώ για την επισκευή του γηπέδου της Λέρου. Μια Λέρο που έχει μια ομάδα και διαθέτη ήδη  δυο γήπεδα. Εμείς εδώ και ένα χρόνο ακούμε ότι στην νομαρχία εγκρίνουν 85,000 ευρώ άλλα ακόμα τίποτα. Σε ένα γήπεδο που εξυπηρετεί 5 και 6 ομάδες.