Στον Καλυμνιακό το «τοπικό ντέρμπι»

Το «διπλό» στην έδρα του Α.Ο Βαθύ πανηγύρισε ο Καλυμνιακός που επικράτησε με 0-2 με τέρματα απ’ τους Χατζηδάκη και Κάννη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων.

Εικόνα

Οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να παίξουν ποδόσφαιρο κατοχής και κατάφεραν σχετικά νωρίς να βγάλουν φάση με τον Αμοργίνο να αποκρούει το δυνατό σουτ του Χουρδά. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν μετά το 20’ να ανεβάσουν την απόδοση τους και να ψάξουν τους χώρους για να απειλήσουν την εστία του Αξιώτη όμως το γκολ ήρθε απ’ τον Καλυμνιακό.

 Ο Χατζηδάκης ήταν αυτός που με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αμοργίνου για το 0-1 που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Βαθύ προσπάθησε να κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο με τον Καλυμνιακό να έχει φάσεις στην κόντρα για να πετύχει δεύτερο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κλείσει καλά τους χώρους και κατάφεραν πριν το φινάλε της αναμέτρησης να πετύχουν και δεύτερο γκολ με τον Κάννη για το 0-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο κορυφαίος

Ο Στάθης Χατζηδάκης αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας. Ήταν πρώτος σε όλες τις μονομαχίες και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με όμορφη εκτέλεση φάουλ.

Διαιτησία

Παράπονα για την μη υπόδειξη δύο πέναλτι αλλά και για το φάουλ απ’ το οποίο προήλθε το γκολ έχουν στο Βαθύ απ’ τον Πατσιαούρα. Χωρίς πρόβλημα οι Ωραιόπουλος και Ντόκος.

Οι συνθέσεις

Α.Ο Βαθύ: Αμοργίνος, Καμπούρης Ι., Βεζυρόπουλος (54’ Μπότης), Φράγκος, Βρουβής, Σαγρές (75’ Καμπούρης Ε.), Μουταφίδης, Γιαμαίος, Μεϊμάρης, Μουσσάς, Γιαννίτσης.

Καλυμνιακός: Αξιώτης, Μαγκούλιας, Έλληνας, Κάκιας, Χατζηδάκης, Κούρος, Κάννης, Λελέκης (87’ Τηλιακός), Χουρδάς, Κλειδαράς, Μούστος (57’ Προίκας).