Πλούσιο θέαμα και καλή διαιτησία στην κέφαλο, Νικαγορας Καλυμνιακος 2-2

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Νικαγόρας και Καλυμνιακός (2-2) για την 3η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων. Στρατής και Κρεμύδας τα γκολ των γηπεδούχων ενώ για το Καλυμνιακο σκόραραν οι Κλειδαράς και Βρουβής. Αξίζει να αναφέρουμε την πολύ καλή διαιτησία αλλά και τα συγχαρητήρια που δέχτηκαν από τους παράγοντες του καλυμνιακου  στον κυρίο  Κακουλίδη άλλα και τους βοηθούς Πατσιαούρας- Ντόκος

Εικόνα

Το ματς ήταν μοιρασμένο στο πρώτο εικοσάλεπτο με αρκετά λάθη στον χώρο της μεσαίας γραμμής και απ’ τις δύο ομάδες και πρώτη καλή στιγμή ένα σουτ του Κρεμύδα και απόκρουσε του Γραμματικάκη.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγάλουν φάσεις στην αντίπαλη περιοχή και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ όταν στο 30ο λεπτό ο Στρατής με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Γραμματικάκη για το 1-0.

Ο Καλυμνιακός προσπάθησε μέχρι το φινάλε του πρώτο μέρους να βγάλει αντίδραση. Στο 39’ ο Φράγκος εκτέλεσε το φάουλ και το σουτ στην κίνηση του Αλαχούζου πέρασε άουτ ενώ στο 41’ ο Σάντος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και με διαγώνιο σουτ σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Διακοδημητρίου. Ο Νικαγόρας πάντως λίγο έλειψε πριν το ημίχρονο να πετύχει και δεύτερο γκολ όταν ο Φραζέσκος έκανε την παράλληλη πάσα η μπάλα πέρασε από όλους και ο Κατσαρός πλάσαρε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς ήταν πιο ανοιχτό με περισσότερες φάσεις μπροστά απ’ τις δύο εστίες. Στο 46’ το πλασέ του Μπίλλη πέρασε πάνω απ’ τα δοκάριά ενώ στο 49’ ο Κλειδαράς έκανε το σουτ με την μπάλα να χτυπά στο δεξί δοκάρι του Διακοδημητρίου. Οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία στο 64’ για να κάνουν το 2-0 όταν ο Γραμματικάκης με διπλό απόκρουση κράτησε το 1-0 για φέρει το ματς στα ίσια ο Κλειδαράς ένα λεπτό αργότερα με διαγώνιο σουτ μέσα απ’ την περιοχή.

Μετά το 1-1 οι γηπεδούχοι είχαν ξανά ευκαιρία για να προηγηθούν όταν ο Κρεμύδας δεν μπόρεσε στη μία να νικήσει τον Γραμματικάκη ενώ στην συνέχεια με κοντινή προβολή σημάδεψε το δοκάρι του.

Ο Καλυμνιακός έψαξε στην κόντρα να πετύχει την ολική ανατροπή και στο 83’ μετά από συνεργασία Αλαχούζου – Κλειδαρά η μπάλα κατέληξε στον Βρουβή που με ωραίο διαγώνιο σουτ την έστειλε στην αριστερή γωνία του Διακοδημητρίου.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ και στο 90’ ο Κρεμύδας εξιλεώθηκε για τις χαμένες ευκαιρίες και με ένα πανέμορφο τέρμα από εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κρεμύδα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.