Με το δεξί για το 2019 ο Καλυμνιακός

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε για το νέο χρόνο ο Καλυμνιακός  ο οποίος επικράτησε με 4-0 του ΠΑΟΚ Κω για την 8η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων. Χουρδάς, Κλειδαράς και Κάννης (2) οι σκόρερ για την ομάδα του Γιάννη Χατζησμάλη. Με αρκετές απουσίες και υπηρεσιακό προπονητή τον Χρήστο Κουβαρά ταξίδεψαν οι φιλοξενούμενοι.

Εικόνα

Ο Καλυμνιακός απ’ το ξεκίνημα ήταν καλύτερος και προσπάθησε έχοντας την κυκλοφορία να φτάσει σε θέση βολής. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αρκετές φάσεις προς την αντίπαλη εστία με τον Τυρά να κρατά σε πολλές περιπτώσεις το μηδέν.

Η πίεση του Καλυμνιακού πάντως έφερε αποτέλεσμα αφού πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος ο Χουρδάς ήταν αυτός που έκανε το 1-0 με ένα καταπληκτικό μακρινό σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Καλυμνιακός ανέβασε και άλλο την απόδοση του, ο ΠΑΟΚ Κω δε μπορούσε να φανεί απειλητικός και ο Κλειδαράς έκανε το 2-0 με τον Σταμάτη Κάννη στην συνέχεια να αναλαμβάνει δράση. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-0 για να κάνει λίγο αργότερα το 4-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο κορυφαίος

Ο Σταμάτης Κάννης με την είσοδο του στο δεύτερο μέρος άλλαξε την εικόνα της αναμέτρησης. Απ’ τα πόδια του πέρασαν πολλές μπάλες ενώ πέτυχε και δύο τέρματα στο ματς.

Στο ύψος του

Καλή συνολική παρουσία απ’ τον Γιώργο Κλειδαρά που έκανε πολύ καλό παιχνίδι και πέτυχε και ένα τέρμα με κεφαλιά.

Διαιτησία

Χωρίς πρόβλημα οι Δημαράκης, Καραμούτας και Ξούρης.

Οι συνθέσεις

Καλυμνιακός: Έλληνας, Κοτσάνης (65’ Χατζηδάκης), Προίκας (46’ Έλληνας Α.), Πάνος, Φράγκος, Κούρος (46’ Κάννης), Χουρδάς, Μούστος (60΄Μαγκούλιας), Κοκκινίδης, Κλειδαράς, Αλαχούζος.

ΠΑΟΚ Κω: Τυράς, Μαούνης, Σακούλης, Δουμουχτσής, Μακεδόνας, Καραντένας, Γιαγκάζογλου, Καίσερλης, Κοτσίρης, Πουλημάς, Στεργαλλάς.