ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ο.Κ. ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ

Ο Καλυμνιακός ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών των αθλητών για τα ποδοσφαιρικά τμήματα των ακαδημιών του για το έτος 2019 – 2020. Οι εγγραφές γίνονται στο χώρο του δημοτικού σταδίου Καλύμνου από τις 18:00 έως τις 21:00 καθημερινά.

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με μια ομάδα προπονητών ακαδημιών η οποία απαρτίζεται από τους εξής:

Μποϊλής Ιωάννης: Απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας με πολυετή εμπειρία στην προετοιμασία και στην εκγύμναση αθλητών. Επίσης υπήρξε παίχτης του Καλυμνιακού για αρκετά χρόνια με παρουσία σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Χατζησμάλλης Ιωάννης: Φυσικοθεραπευτής στο επάγγελμα, μέλος μιας από της καλύτερες γενιές ποδοσφαιριστών της Καλύμνου με τεράστιες παραστάσεις δίπλα σε καταξιωμένους προπονητές. Επίσης έχει διακρίσεις και πολυετή εμπειρία ως προπονητής ανδρικών ομάδων.

Καμπούρης Μάριος: Βοηθός Προπονητών, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου και πολλές παραστάσεις κοντά σε καταξιωμένους προπονητές.

Η νέα Διοίκηση ξεκινάει τα τμήματα ακαδημιών καθώς αυτές αποτελούν ισχυρό πυλώνα για μια ποδοσφαιρική ομάδα με φιλοδοξίες.

Για πληροφορίες: Υπεύθυνος Ακαδημιών, Ανατολίτης Δημήτριος, τηλ. 6946031274