ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, ο Καλυμνιακός μας θα φιλοξενήσει Αστέρες της Εθνικής ομάδας την Κυριακή 25 Αυγούστου σε ένα φιλικό γιορτή. Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας, αποφάσισε πως μέρος των εσόδων θα δοθούν για την ενίσχυση σωματείου, για αθλητικό εξοπλισμό σχολείων και για επισκευές στο Δημοτικό στάδιο Καλύμνου.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος του Καλυμνιακού κ. Μαργαρίτης με τον πρόεδρο της ομάδας Rescue Team κ. Σάκη Αναστασιάδη, συζητήθηκαν οι ανάγκες που υπάρχουν και συμφωνήθηκε η οικονομική ενίσχυση αυτής της σημαντικής για τον τόπο μας οργάνωσης.

Επίσης, όντας αθλητικό σωματείο, ο Καλυμνιακός θέλει να ενισχύσει το αθλητικό πνεύμα στο νησί μας και γι αυτό το σκοπό αποφασίστηκε να αγορασθεί και να μοιρασθεί αθλητικός εξοπλισμός σε όλα τα δημοτικά σχολεία της Καλύμνου με την έναρξη της καινούριας σχολικής χρονιάς.

Τέλος, αντιμετωπίζοντας καθημερινά τα προβλήματα που υπάρχουν στις εγκαταστάσεις και στα αποδυτήρια του ποδοσφαιρικού τμήματος του Δημοτικού Σταδίου, θα δοθεί μέρος των εσόδων για την επισκευή και συντήρηση σημαντικών και προβληματικών μερών του γηπέδου μας.

Σας περιμένουμε όλους σε αυτή τη ξεχωριστή γιορτή για την Κάλυμνο.